Informi's
Infórmese


Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, Prefabricats Teixidó, S.C.P. informa que les dades personals facilitades de forma voluntària a l’omplir aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de Prefabricats Teixidó, S.C.P.

Així mateix, al registrar-se el client dóna el seu consentiment perquè Prefabricats Teixidó, S.C.P. utilitzi les seves dades personals amb la finalitat d’informar-lo sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació espanyola sobre protecció de dades. En el cas que Prefabricats Teixidó, S.C.P. tingui intenció de cedir les seves dades personals a terceres persones, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-li de la finalitat a la que es destinaran aquestes dades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a Prefabricats Teixidó, S.C.P. – C/ Vilars, 24 – 25140 Arbeca (Lleida) o mitjançant correu electrònic adreçant-se a: info@prefabricatsteixido.com.

Prefabricats Teixido, S.C.P. CIF. J25316639. Vilars, 24. 25140 Arbeca (Lleida) ESPAÑA Tel. 973 160 198 info@prefabricatsteixido.com
Protección de datos / Protecció de dades